Ervaringen

Mijn zoon van 12 was te zwaar en hij werd daardoor gepest op school. Ik wilde hem graag helpen maar wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Ik ben toen via de sportschool met Monique in aanraking gekomen. Ze heeft ons geïnformeerd over de juiste voeding en productkeuzes, met praktisch adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan.

Helma

Ik wist niet dat het zo makkelijk was! Al jaren ben ik bezig met mijn gewicht. Toen ik van de huisarts te horen kreeg dat ik diabetes had, ging er bij mij een knop om. Ik nam contact op met diëtisten praktijk Monique Kuiper en kreeg gelijk een vrolijke dame aan de telefoon.  Na de eerste intake werd het mij gelijk duidelijk wat ik al die jaren “fout” had gedaan.  Direct ging ik aan de slag en met verbluffend resultaat. 6 maanden later ben ik 15 kilo kwijt en bloedwaardes zijn genormaliseerd. Monique bedankt!!

Pim ( 40 jaar )

Monique is een enthousiaste diëtiste die met haar persoonlijke aanpak mij heeft geholpen om in een goede balans te komen met voeding en beweging. Ook staat ze voor je klaar als het even tegen zit. Door haar motivatie heb ik toch de draad weer opgepakt, wat heeft gezorgd dat ik mijn gesteld doel toch kan behalen.

Ik ben dan ook erg blij met Monique als diëtiste en zou ook geen andere meer willen.

Chantal

“Het afgelopen jaar ben ik ongeveer 20 kilo afgevallen bij Monique”
Ik had al heel wat dieetervaring en helaas ook veel ervaring met gewichtstoename ná het volgen van een dieet. Dankzij de coaching en begeleiding van Monique  heb ik nu gelukkig een goed en blijvend evenwicht gevonden. Het voedingsadvies was goed vol te houden en was probleemloos in te passen in mijn dagelijks leven. Ik weet nu wat je moet doen om je lichaam optimaal te voeden. Op deze manier vond ik mijn balans en weet ik nu hoe ik op gewicht kan blijven!

Renate (55 jaar)

Na mij zwangerschappen kon ik moeilijk weer op mijn streefgewicht komen. Ik had alles al geprobeerd en wilde de moet net op gaan geven. Dit met de gedachte, ik heb er twee mooie kinderen voor gekregen. Gelukkig kwam ik via een vriendin bij Monique terecht. Doordat Monique goed aangeeft waar je op moet letten had het voedingsadvies direct resultaat. Ze maakt goed duidelijk dat het stap voor stap gaat en je niet 5 kilo af gaat vallen in één week. Dat gaf mij rust en zelfvertrouwen om door te gaan. Nu , 6 maanden later, pas ik mijn oude kleding weer in en door het bewegingsadvies ben ik strakker dan ooit. Het ging bij mij niet super snel maar het is wel blijvend!

Julia

Ik had geen zin om naar Monique toe te gaan. Ik dacht dat ze mij ging vertellen wat ik allemaal niet mocht eten. Ik ben blij dat ze met recepten voor lekkere snacks en drankjes kwam, zodat ik toch mocht snacken.

Benjamin (13 Jaar)

Ik had al jaren last van mij darmen. De Huisarts constateerde PDS en ik moest een diëtist zoeken omdat voeding zeer belangrijk is bij PDS. Via het internet kwam ik op de website van diëtisten praktijk Monique Kuiper en heb gelijk contact met haar opgenomen. Door een paar aanpassingen in mijn voeding heb ik bijna geen klachten meer en daar ben ik super blij mee!

Tess

Vanaf mij vijftigste ben ik bezig met mijn gewicht. Hopeloos gewoon omdat het niet lukte. Ik probeerde allerlei diëten en als het al lukte dan was dat van korte duur. Na een aantal maanden begeleiding van Monique is het gelukt mij gewenste gewicht te bereiken en zit ik wil trots om mijn racefiets. En wat ik nog belangrijker vind, ik voel me goed, fit en ben niet aan het jojo-en.

Joost (60 jaar)

Tijdens de overgang had ik het idee nooit meer op gewicht te komen. Het lukte gewoon niet en als het dan niet lukte, stopte ik met goed voornemens. Toen ik contact opnam met Monique, had ik direct een klik. Ze gaf aan hoe ik mij leefstijl moest aanpassen om ondanks de overgang af te vallen. Door het voeding/leefstijladvies en de stok achter de deur, ben ik waar ik wil zijn. Ik voel me fitter ,slanker en gelukkiger. Had ik dit maar eerder geweten!

Karin (50 jaar)