Afvallen Den Bosch

Woon jij in Den Bosch en wil je afvallen?

Bij Diëtistepraktijk Monique Kuiper in Den Bosch helpen we je gezond en verantwoord af te vallen, waardoor jij je beter voelt, en op je gewenste gewicht blijft, zonder ge-jojo!

Afvallen Den Bosch dietisteMinder eten en meer bewegen is belangrijk, maar er spelen meer factoren mee, zoals hormonen, motivatie, persoonlijke voorkeuren, medicatie en je leefpatroon. Vandaar dat de beste manier om af te vallen voor iedereen anders is. In Den Bosch kun je bij de diëtisten van Diëtistenpraktijk Monique Kuiper terecht voor hulp bij afvallen.

Wij pakken de oorzaak van het overgewicht aan, zodat lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Met normale, gezonde voeding, die is afgestemd op jouw lichaam. Want als je weet wat je wel en beter niet kunt eten, voel je je beter terwijl je heerlijk eet! En je blijft ook nog eens mooi op gewicht.

Gezond afvallen zonder shakes, maaltijdvervangers en hoge kosten, door het verbeteren van je leefstijl. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft en zo bereik je jouw doel!

Begeleiding bij afvallen

Als je met onze hulp gaat afvallen, inventariseren we eerst je huidige eetgedrag, de factoren die daar invloed op hebben, je gezondheidssituatie en je hulpvraag. Op basis van die diagnose en jouw wensen, maken we een behandelplan op maat, waarmee je direct aan de slag kunt.
In vervolgconsulten helpen we je bij het opbouwen van een nieuw eetpatroon en beweegpatroon en ondersteunen we je op de moeilijke momenten. Juist als het afvallen moeilijk gaat, zijn wij er voor je!

Persoonlijk Voedingsschema

Eén van de belangrijke onderdelen van de begeleiding is een persoonlijk voedingsschema.
In dat schema staan precies de hoeveelheden die bij jouw persoonlijke situatie past.

Afvallen zonder jo-jo effect?

Ben jij dat ge-jojo zat? Een paar kilo afgevallen maar zodra je weer gewoon gaat eten, vliegen de kilo’s er weer aan? Op het gewenste gewicht blijven lukt met de juíste aanpak. Wij helpen je af te vallen zónder jo-jo effect! 4 tips om af te vallen zonder jojo effect

Vergoeding Ziektekostenverzekering bij afvallen

Onze diëtiste praktijk in Den Bosch is aangesloten bij de beroepsvereniging NVD waardoor jij in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dieetadvies valt in de basisverzekering voor 180 minuten per jaar. Houd hierbij rekening met het verplichte eigen risico. Als je aanvullend bent verzekerd, krijg je vaak een extra vergoeding voor een diëtist.
Wij zijn aangesloten bij de chronische zorg. Heb je Diabetes, COPD of hart- en vaatziekten dan krijg je de vergoeding via de chronische zorg. Het bezoek aan een diëtist van diëtistenpraktijk Monique kuiper kost u dan vaak niets.
Kinderen onder de 18 jaar krijgen altijd 180 minuten per jaar de diëtist vergoed. Daarnaast kunnen kinderen ook nog gebruik maken van eventuele aanvullende verzekeringen.
Diëtistenpraktijk Monique Kuiper heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Praktijklokaties Den Bosch

Dietistenpraktijk Monique Kuipers heeft 2 vestigingen in Den Bosch. Maak een afspraak bij de locatie die jou het beste uitkomt!

Vestiging in Huisartsenpraktijk Zuiderhoed

Dietistenpraktijk bij DBZ Fysio

Den Bosch Zuid Zuiderhoed Dietistenprakijk Monique Kuiper

Praktijk HAP Zuiderhoed

Mozartsingel 100
5216 GC Den Bosch
Bel: 06 38228025

Praktijk DBZ Fysio

Chopinstraat 18
5216 EW Den Bosch Zuid
binnen DBZ Fysio
Bel: 06 38228025