Afvallen Rosmalen

Wil jij afvallen en woon je in Rosmalen?

Diëtistepraktijk Monique Kuipers heeft vestigingen in Rosmalen en Den Bosch. We helpen je gezond en verantwoord af te vallen, zodat jij je beter voelt en op je gewenste gewicht blijft. Zonder jojo-effect!

Afvallen Rosmalen DietisteUiteraard zijn minder eten en meer bewegen heel belangrijk, maar er spelen meer factoren mee die bepalen of je (blijvend) afvalt. Hormonen, motivatie, persoonlijke voorkeuren, medicatie en je leefpatroon zijn net zo belangrijk. Vandaar dat er niet één manier is om af te vallen. In Rosmalen kun je terecht bij de diëtisten van Diëtistenpraktijk Monique Kuiper voor hulp bij afvallen.

Wij pakken de oorzaak van het overgewicht aan, zodat lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Met normale, gezonde voeding, die is afgestemd op jouw lichaam. Want als je weet wat je wel en beter niet kunt eten, voel je je beter terwijl je heerlijk eet! En je blijft ook nog eens mooi op gewicht.

Gezond afvallen zonder shakes, maaltijdvervangers en hoge kosten, door het verbeteren van je leefstijl. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft en zo bereik jij je doel!

Begeleiding bij afvallen

Als je met onze hulp gaat afvallen, onderzoeken we eerst je huidige eetpatroon. We bespreken welke factoren daar invloed op hebben, wat je gezondheidssituatie is, en je hulpvraag. Met de uitkomst van die diagnose én jouw wensen, maken we een behandelplan op maat, waarmee je direct aan de slag kunt.
In vervolgconsulten helpen we je bij het opbouwen van een nieuw eet- en beweegpatroon en ondersteunen we je op de moeilijke momenten. Juist als het afvallen moeilijk gaat, zijn wij er voor je!

Persoonlijk Voedingsschema

Eén van de belangrijke onderdelen van de begeleiding is een persoonlijk voedingsschema. In dat schema vermelden we precies de hoeveelheden die bij jouw persoonlijke situatie passen.

Afvallen zonder jo-jo effect?

Ben jij dat ge-jojo zat? Een paar kilo afgevallen maar zodra je weer gewoon gaat eten, vliegen de kilo’s er weer aan? Op het gewenste gewicht blijven lukt met de juíste aanpak. Wij helpen je af te vallen zónder jo-jo effect! 4 tips om af te vallen zonder jojo effect

Vergoeding Ziektekostenverzekering bij afvallen

Onze diëtiste praktijk in Rosmalen is aangesloten bij de beroepsvereniging NVD waardoor jij in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dieetadvies valt in de basisverzekering voor 180 minuten per jaar. Houd hierbij rekening met het verplichte eigen risico. Als je aanvullend bent verzekerd, krijg je vaak een extra vergoeding voor een diëtist.
Wij zijn aangesloten bij de chronische zorg. Heb je Diabetes, COPD of hart- en vaatziekten dan krijg je de vergoeding via de chronische zorg. Het bezoek aan een diëtist van diëtistenpraktijk Monique kuiper kost u dan vaak niets.
Kinderen onder de 18 jaar krijgen altijd 180 minuten per jaar de diëtist vergoed. Daarnaast kunnen kinderen ook nog gebruik maken van eventuele aanvullende verzekeringen.
Diëtistenpraktijk Monique Kuiper heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Praktijklokaties Rosmalen

Dietistenpraktijk Monique Kuipers heeft 2 vestigingen in Rosmalen. Maak een afspraak bij de locatie die jou het beste uitkomt!

Vestiging bij FysioCompany Rosmalen

Gezondheidscentrum De Groote Wielen

Den Bosch Zuid Zuiderhoed Dietistenprakijk Monique Kuiper

Praktijk De Groote Wielen 

Groote Wielenlaan 85-103
5247 JA Rosmalen 
Bel: 06 38228025

Den Bosch Zuid Zuiderhoed Dietistenprakijk Monique Kuiper

Praktijk FysioCompany

Hoff van Hollantlaan 1F
Rosmalen
Bel: 06 38228025