Afvallen Waalwijk

Woon jij in Waalwijk en wil je afvallen?

Bij Diëtistepraktijk Monique Kuiper in Waalwijk helpen we je gezond en verantwoord af te vallen, waardoor jij je beter voelt, en op je gewenste gewicht blijft, zonder ge-jojo!

Afvallen WaalwijkMinder eten en meer bewegen is heel belangrijk. Maar om gewicht te verliezen spelen er meer factoren mee, zoals hormonen, motivatie, persoonlijke voorkeuren, medicatie en je leefpatroon. De beste manier om af te vallen is daarom voor iedereen anders. In Waalwijk kun je bij de diëtisten van Diëtistenpraktijk Monique Kuiper terecht voor hulp bij afvallen.

Wij werken aan de oorzaak van het overgewicht, zodat lichaam en gewicht blijvend in balans komen. Met normale, gezonde voeding, die is afgestemd op jouw lichaam. Want als je weet wat je wel en beter niet kunt eten, voel je je beter terwijl je heerlijk eet! En je blijft ook nog eens mooi op gewicht.

Gezond afvallen zonder shakes, maaltijdvervangers en hoge kosten, door het verbeteren van je leefstijl. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft en zo bereik je jouw doel!

Afvallen onder begeleiding 

Allereerst inventariseren we je huidige eetgedrag, de factoren die daar invloed op hebben, je gezondheidssituatie en je hulpvraag. Op basis van die diagnose en jouw wensen, maken we een behandelplan op maat, waarmee je direct aan de slag kunt.
In vervolgconsulten helpen we je bij het opbouwen van een nieuw eet- en beweegpatroon en ondersteunen we je op de moeilijke momenten. Juist als het afvallen moeilijk gaat, zijn wij er voor je!

Persoonlijk Voedingsschema

Een persoonlijk voedingsschema is eén van de belangrijke onderdelen van de begeleiding.
In dat schema staan precies de hoeveelheden die bij jouw persoonlijke situatie passen.

Afvallen zonder jo-jo effect?

Ben jij dat ge-jojo zat? Een paar kilo afgevallen maar zodra je weer gewoon gaat eten, vliegen de kilo’s er weer aan? Op het gewenste gewicht blijven lukt met de juíste aanpak. Wij helpen je af te vallen zónder jo-jo effect! 4 tips om af te vallen zonder jojo effect

Vergoeding Ziektekostenverzekering bij afvallen

Onze diëtistepraktijk in Waalwijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NVD waardoor jij in aanmerking kunt komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar. Dieetadvies valt in de basisverzekering voor 180 minuten per jaar. Houd hierbij rekening met het verplichte eigen risico. Als je aanvullend bent verzekerd, krijg je vaak een extra vergoeding voor een diëtist.
Wij zijn aangesloten bij de chronische zorg. Heb je Diabetes, COPD of hart- en vaatziekten dan krijg je de vergoeding via de chronische zorg. Het bezoek aan een diëtist van diëtistenpraktijk Monique kuiper kost u dan vaak niets.
Kinderen onder de 18 jaar krijgen altijd 180 minuten per jaar de diëtist vergoed. Daarnaast kunnen kinderen ook nog gebruik maken van eventuele aanvullende verzekeringen.
Diëtistenpraktijk Monique Kuiper Waalwijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Praktijklokaties Waalwijk 

Dietistenpraktijk Monique Kuipers heeft 2 vestigingen in Waalwijk. Maak een afspraak bij de locatie die jou het beste uitkomt!

Praktijk Zorgplaza

Gezondheidscentrum Olympia

Praktijk Zorgplaza

Tuinstraat 2
5144 NT Waalwijk
Bel: 06 38228025

Gezondheidscentrum Olympia

De Coubertinlaan 14
5143 AB Waalwijk
Bel: 06 38228025