Ervaringen

Mijn zoon van 12 was te zwaar en hij werd daardoor gepest op school. Ik wilde hem graag helpen maar wist niet goed hoe ik dit aan moest pakken. Ik ben toen via de sportschool met Monique in aanraking gekomen. Ze heeft ons geïnformeerd over de juiste voeding en productkeuzes, met praktisch adviezen waar we gelijk mee aan de slag konden gaan.
Helma

Ik wist niet dat het zo makkelijk was! Al jaren ben ik bezig met mijn gewicht. Toen ik van de huisarts te horen kreeg dat ik diabetes had, ging er bij mij een knop om. Ik nam contact op met diëtisten praktijk Monique Kuiper en kreeg gelijk een vrolijke dame aan de telefoon.  Na de eerste intake werd het mij gelijk duidelijk wat ik al die jaren “fout” had gedaan.  Direct ging ik aan de slag en met verbluffend resultaat. 6 maanden later ben ik 15 kilo kwijt en bloedwaardes zijn genormaliseerd. Monique bedankt!!

Pim ( 40 jaar )

Monique is een enthousiaste diëtiste die met haar persoonlijke aanpak mij heeft geholpen om in een goede balans te komen met voeding en beweging. Ook staat ze voor je klaar als het even tegen zit. Door haar motivatie heb ik toch de draad weer opgepakt, wat heeft gezorgd dat ik mijn gesteld doel toch kan behalen.

Ik ben dan ook erg blij met Monique als diëtiste en zou ook geen andere meer willen.

Chantal

“Het afgelopen jaar ben ik ongeveer 20 kilo afgevallen bij Monique”
Ik had al heel wat dieetervaring en helaas ook veel ervaring met gewichtstoename ná het volgen van een dieet. Dankzij de coaching en begeleiding van Monique  heb ik nu gelukkig een goed en blijvend evenwicht gevonden. Het voedingsadvies was goed vol te houden en was probleemloos in te passen in mijn dagelijks leven. Ik weet nu wat je moet doen om je lichaam optimaal te voeden. Op deze manier vond ik mijn balans en weet ik nu hoe ik op gewicht kan blijven!
Renate (55 jaar)

Na mij zwangerschappen kon ik moeilijk weer op mijn streefgewicht komen. Ik had alles al geprobeerd en wilde de moet net op gaan geven. Dit met de gedachte, ik heb er twee mooie kinderen voor gekregen. Gelukkig kwam ik via een vriendin bij Monique terecht. Doordat Monique goed aangeeft waar je op moet letten had het voedingsadvies direct resultaat. Ze maakt goed duidelijk dat het stap voor stap gaat en je niet 5 kilo af gaat vallen in één week. Dat gaf mij rust en zelfvertrouwen om door te gaan. Nu , 6 maanden later, pas ik mijn oude kleding weer in en door het bewegingsadvies ben ik strakker dan ooit. Het ging bij mij niet super snel maar het is wel blijvend!
Julia

Ik had geen zin om naar Monique toe te gaan. Ik dacht dat ze mij ging vertellen wat ik allemaal niet mocht eten. Ik ben blij dat ze met recepten voor lekkere snacks en drankjes kwam, zodat ik toch mocht snacken.
Benjamin (13 Jaar)

Ik had al jaren last van mij darmen. De Huisarts constateerde PDS en ik moest een diëtist zoeken omdat voeding zeer belangrijk is bij PDS. Via het internet kwam ik op de website van diëtisten praktijk Monique Kuiper en heb gelijk contact met haar opgenomen. Door een paar aanpassingen in mijn voeding heb ik bijna geen klachten meer en daar ben ik super blij mee!
Tess

Jessy (35 jaar)

Doel; afvallen na de bevalling

Ik voel mij onwijs goed, mijn huid is weer mooi en ik voel mij fit!

“Ik heb er al zoveel diëten op zitten dat ik op een gegeven moment echt dacht dat ik maar op een tomaat moest gaan leven wilde ik van mijn kilo’s afkomen. Ik had het idee in mijn hoofd gekregen dat ik zo min mogelijk moest eten. Want dan zou je wel gaan afvallen toch? Maar dat werkte natuurlijk helemaal niet. 

Ik heb van jullie geleerd te eten op een manier wat bij mij past. Ik hoefde helemaal niets tegen mijn zin in te doen. Mijn eten is weer in balans. Dit doet mij echt onwijs goed! Ik baal er wel van dat ik dit niet 15 jaar eerder heb geleerd. Deze leefstijl past niet alleen goed bij mij maar ook bij mijn gezin. Zelfs mijn man is om!

Maartje (45 jaar)

Doel; afvallen en fit voelen

Ik ging met lood in mijn schoenen het eerste gesprek in. Gelukkig stond daar Monique met een grote glimlach om mij te ontvangen. Ik had gelijk een goed gevoel. Ze stelde me een belangrijk vraag; Heb je er vertrouwen  in dat het gaat lukken? Ik wilde 15 KG afvallen. En nee ik had er geen vertrouwen in ! na al die jaren diëten had ik dat niet meer. Monique legde mij toen het principe over afvallen uit, toen viel het kwartje. We zijn nu 15 maanden verder en ik heb mijn doel behaald. Was het makkelijk? Nee, maar door de juiste motivatie en het doorlopen van de stappen in het programma lukte het!

Sonja (51 jaar)

Doel medicatie verminderen bij Diabetes mellitus type 2

Via mijn praktijkondersteuner ben ik bij Diëtistenpraktijk Monique Kuiper terecht gekomen, omdat mijn bloedsuiker te hoog was. Daar heb ik een fijn intakegesprek gehad waarin we samen een plan hebben opgesteld en ik direct mee aan de slag ben gegaan. Naast voeding hebben we ook het slapen (ik sliep te weinig) en de beweging aangepakt. Beter eten, meer slapen en meer bewegen dat was voor mij belangrijk. Binnen een paar maanden was mijn bloedsuiker alweer goed op peil en ben ik 10 kg afgevallen. Ik ga inmiddels nog iedere 8 weken naar de praktijk  toe, omdat ik het prettig vind om mijn gezondheid in de gaten te houden.

Jan (65 jaar)

Doel; Afvallen en verlagen bloeddruk

“Mijn hele leven ben ik al te zwaar geweest. Ik heb vele diëten geprobeerd maar eigenlijk werkte niets. Dit was echt mijn laatste redmiddel voordat ik over een maagverkleining zou gaan nadenken.

Wat ik heel erg fijn vind is dat ik 1 op 1 begeleiding krijg. Zodra ik ergens mee zit of het even niet weet dan kan een mailtje sturen. Dan krijg ik snel antwoord op hetgeen wat ik op dat moment wil weten. Wat ook heerlijk is dat ik best wel weet hoe ik moet eten maar dat ik mijn gewoontes aan het veranderen ben. Daar leer ik zoveel van: hoe ik dat het beste kan doen. Dat betekent als ik nu uit eten ga, dat ik gewoon weet hoe ik dat het beste kan aanpakken.

Ik zou andere willen aanraden om met Diëtistenpraktijk Monique Kuiper aan de slag te gaan omdat het echte no-nonsense meiden zijn. Ze vinden het hartstikke leuk om te coachen en ik vind het heerlijk om mijn coaching gesprekken te hebben en te zien hoe mijn lijf veranderd. Dat gun ik iedereen!”

Tijdens de overgang had ik het idee nooit meer op gewicht te komen. Het lukte gewoon niet en als het dan niet lukte, stopte ik met goed voornemens. Toen ik contact opnam met Monique, had ik direct een klik. Ze gaf aan hoe ik mij leefstijl moest aanpassen om ondanks de overgang af te vallen. Door het voeding/leefstijladvies en de stok achter de deur, ben ik waar ik wil zijn. Ik voel me fitter ,slanker en gelukkiger. Had ik dit maar eerder geweten!
Karin (50 jaar)

Vanaf mij vijftigste ben ik bezig met mijn gewicht. Hopeloos gewoon omdat het niet lukte. Ik probeerde allerlei diëten en als het al lukte dan was dat van korte duur. Na een aantal maanden begeleiding van Monique is het gelukt mij gewenste gewicht te bereiken en zit ik wil trots om mijn racefiets. En wat ik nog belangrijker vind, ik voel me goed, fit en ben niet aan het jojo-en.
Joost (60 jaar)